Terminstart VT2016

Välkomna till vårterminen 2016!

Vi startar vecka 2(11/1) för alla.

Schema finns nu publicerat på http://gavlejutsu.net/schema/ och innehåller lite förändringar mot tidigare.

Vuxenträning i Brasiliansk Jiu-Jitsu kommer att vara uppdelat i Basic och Avancerat på måndagar och onsdagar som tidigare:

18:30 – 19:30 Basic
19:30 – 21:00 Avancerat

Tanken är att vi tar in nybörjare på Basic-passen. Där tränar vi mer grundtekniker samt har lugnare sparring. Detta pass är även lämpligt om man är t.ex. återvändare och inte tränat på ett tag.
En bit in i terminen är ni välkomna på det avancerade passet. Basic-passet kommer att finnas t.o.m. mars månad, därefter flyttas alla upp till avancerade passet. Fortsättare är välkomna att träna på båda passen.

Barnträningen i Sport Ju-Jutsu kommer att ha ett varierande schema under terminen. Alla våra barninstruktörer jobbar skift. Och för att undvika inställda träningar, som vi tyvärr var tvungna till under höstterminen, kommer vi sätta upp ett schema som varierar lite mellan veckorna.

Gruppen för 11-14 år kommer att träna antingen tisdagar eller torsdagar kl 17:30 – 18:30.
Tisdagar: vecka 4,5,8,9,12,13

Torsdagar: vecka 2,3,6,7,10,11

Vi återkommer med fler veckor framöver!

Vi ser detta som den bästa lösningen just nu och hoppas att ni kommer ha möjlighet att kunna träna med oss så mycket som möjligt.

Gruppen för 7-10 år fortsätter på söndagar klockan 15-16. Eventuellt kan vi behöva flytta denna tid vid några tillfällen för att undvika inställda träningar. Ta för vana att titta på hemsidan (inte www.facebook.com/gavlejutsu utan www.gavlejutsu.net) regelbundet för att nås av ny information.

Vuxna kommer träna Sport Ju-Jutsu tisdagar och torsdagar mellan 18:30 – 20:00. Där är både fortsättare och nybörjare välkomna.

Stor&Liten-träningen fortsätter på söndagar 11:00 – 12:00. Här tränar barn som är 4-6 år tillsammans med en vuxen.

Läs mer om Stor&Liten.

Ni som är nya på klubben skall ta del av nybörjarinformationen samt anmäla er via de formulär som finns där.

Medlemsavgiften skall betalas in direkt vid terminstart för alla fortsättningsgrupper. Nybörjare kan provträna ett par gånger innan medlemsavgiften betalas.

Så här i terminstart vill vi passa på att påminna er om vikten av hygien när vi tränar tillsammans. Läs på om våra regler för hygien och utrustning.

Välkomna!

This entry was posted in Information. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *