Terminstart hösten 2018

Välkomna till höstterminen 2018!

Vi startar vecka 35 för alla grupper.

Schema finns nu publicerat på http://gavlejutsu.net/schema/

Vuxenträning i Brasiliansk Jiu-Jitsu kommer fortsatt att vara uppdelat i Basic och Avancerat på måndagar och onsdagar som tidigare:

18:30 – 19:30 Basic
19:30 – 21:00 Avancerat

Tanken är att vi tar in nybörjare på Basic-passen. Där tränar vi mer grundtekniker samt har lugnare sparring. Detta pass är även lämpligt om man är t.ex. återvändare och inte tränat på ett tag. Men alla är välkomna att köra detta pass.
En bit in i terminen är de nya välkomna på det avancerade passet. Basic-passet kommer att finnas i ett par månader, därefter flyttas alla upp till avancerade passet.

Barnträningen i Sport Ju-Jutsu ändras för 11-14 åringarna, för att vi ska kunna få ihop det bra med tränare.
Gruppen för 7-10 år tränar som tidigare söndagar klockan 15:00-16:00.
Gruppen för 11-14 år tränar tisdagar eller torsdagar klockan 17:30 – 18:45. Vilken dag som gäller vilken vecka kommer stå på schemat.

Vuxna Sport Ju-Jutsu tränar tisdagar och torsdagar mellan 18:45 – 20:15. Där är både fortsättare och nybörjare välkomna.

Stor&Liten-träningen fortsätter på söndagar 14:00 – 15:00. Här tränar barn som är 4-6 år tillsammans med en vuxen. Läs mer om Stor&Liten.

Ni som är nya på klubben skall ta del av nybörjarinformationen samt anmäla er via de formulär som finns där.

Medlemsavgiften skall betalas in direkt vid terminstart för alla fortsättningsgrupper. Nybörjare kan provträna ett par gånger innan medlemsavgiften betalas.
Missa inte att vi har familjerabatt! Varje ytterligare medlem från samma hushåll har 100:- rabatt på sin avgift.

Så här i terminstart vill vi passa på att påminna er om vikten av hygien när vi tränar tillsammans. Läs på om våra regler för hygien.

Välkomna!

This entry was posted in Information. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *