Nybörjarinfo

Intag till våra nybörjargrupper sker i Augusti och i Januari, ungefär då skolterminerna börjar.
Under intagsperioden är träningen i nybörjargrupperna gratis, kom på så många pass som möjligt, så vet du om du vill fortsätta sedan.

Träningslokal
Vi håller till i Kamp & Kraftsportshuset på Utmarksvägen 33, Sörby Urfjäll.

Utrustning
Du kan börja träna Ju-Jutsu i vanliga träningskläder utan dragkedjor eller annat som det går att riva sig på. När du bestämt dig för att fortsätta så är det bäst att köpa sig en dräkt. Det går bra med vilken dräkt som helst men tänk på att den ska hålla för kast och mattbrottning så köp en som håller.

Dräkter till både barn och vuxna finns att köpa på dojon, kompletta med klubbens logo broderad på ryggen. I samband med terminstart har vi paketpris på dräkt och medlemsavgift.

Skall du tävla i Sport Ju-Jutsu är det obligatoriskt med knogskydd, tandskydd och ben/vristskydd, men dessa behöver du inte för att börja träna. Skydd som används på tävling skall vara blåa eller röda, så satsa på någon av dessa färger när du köper.

För dig som tränar Brasiliansk Jiu-Jitsu räcker det med en dräkt, men vi rekommenderar även en rashguard att ha under. Man kan även ha suspensoar på sig, men eftersom det inte får användas på tävling är det många som avstår.

Träningstider
Se Schema

Frågor?
Kontakta oss

Comments are closed.