Tapout resultat

Gävle Ju-Jutsu hade fem deltagare på plats i Bålsta den 20 november för att tävla i BJJ.

Först ut under dagen var Mauricio (White, Medium heavy 88,3kg), en viktklass tyngre än vanligt. Tre matcher blev det totalt, förlust i första, vinst i andra på armbar, förlust i tredje.

Därefter var det dags för tjejerna Helena och Viktoria. Dåligt deltagande gjorde att tre klasser slogs ihop till en (Light 64kg blue+purple). Tråkig lottning gjorde att tjejerna fick möta varandra i första matchen. Helena låg på topp länge men Viktoria kunde vända och ta rygg i slutskedet. Vinst på choke till Viktoria.
Tyvärr blev det förlust i de båda efterföljande matcherna för Helena och Viktoria, men det räckte till en silverplats för Viktoria.

Sist ut för dagen var Lars och Johan (Blue, Feather 70kg). Lars fick börja och jobbade stabilt i första matchen, men tyvärr förlust på poäng. Johan börja sin första match lite nervöst, men jobbade sig till ett övertag med knee on belly och mount. Vinst på poäng för Johan.
I sin andra match blev Lars utdragen på en armbar och skadade oturligt nog armen i samma veva =/
Johan mötte klassvinnaren i sin andra match och blev brutalt trianglad. I tredje matchen blev det förlust på poäng trots bra submission-försök.

Bra jobbat ändå allesammans!

Tack till Magnus för coachningen och Lina för fotograferingen!

This entry was posted in Tävlingsresultat. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *