Nordic Friends Open

Den 7:e maj hade vi tävlande på Nordic Friends Open som hölls i Friends Arena i Stockholm. Det var en häftig upplevelse att tävla inne i den stora arenan med åtta mattor.

Johan Björnell var först ut tidigt på dagen i Purple -76kg Master 1. Johan seedades att stå över första omgången och hamnade direkt i semifinal. Matchen var snabbt över, då Johan snabbt fick ner motståndaren, tog rygg och satte en kragstrypning. I finalen gick det tyngre, förlust på poäng och ett silver till Johan.

Senare på eftermiddagen var det dags för Emil Persson och Johan Grawem. Emil gjorde sin första BJJ-tävling och gick två matcher i White -94,3kg Adult, tyvärr båda med förlust. Men med en glad känsla i kroppen och många nya erfarenheter ser han redan fram mot nästa tävling.

Johan Grawem gick återigen i tungviktsklassen White +100,5kg Adult och fick tampas med de stora killarna. Han deltog även i den öppna viktklassen. Det blev fyra matcher totalt, varav två vinster. Det resulterade i en silvermedalj.

Grattis till medaljerna!

Med på dagen fanns även coach Jonas Rosell, samt en liten skara supporters.

Foto 2016-05-16 14 06 34Foto 2016-05-16 14 06 40Foto 2016-05-07 11 37 29

This entry was posted in Tävlingsresultat. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *