Terminstart HT2019

Välkomna till höstterminen 2019!

Vi startar vecka 35 för alla grupper.

Schema finns nu publicerat på http://gavlejutsu.net/schema/


Denna termin står klubben inför en stor utmaning. Som många av er redan har läst i tidningen så har kommunen beslutat att sälja Kamp och Kraftsporthuset, där vi haft vår hemvist sedan 1992. Detta innebär att vårt hyreskontrakt är uppsagt och vi jobbar för fullt med att hitta en ersättningslokal att träna i efter nyår. Vi kommer alltså vara kvar på samma plats under höstterminen, men mycket arbete kommer att läggas på att se till att vi har en plats att vara på i framtiden. På grund av detta kommer vi göra lite justeringar i schemat för att få ihop arbetskraft att lösa situationen.

Vuxna

Brasiliansk Jiu-Jitsu

Vuxenträning i BJJ kommer flytta tillbaka till måndagar och onsdagar på samma tider som förut.

18:30 – 19:30 Basic
19:30 – 21:00 Avancerat

Tanken är att vi tar in nybörjare på Basic-passen. Där tränar vi mer grundtekniker samt har lugnare sparring. Detta pass är även lämpligt om man är t.ex. återvändare och inte tränat på ett tag. Men alla är välkomna att köra detta pass. Vill man passa på att träna dubbla pass är det bara att köra!
En bit in i terminen är de nya välkomna på det avancerade passet. Basic-passet kommer att finnas i ett par månader, därefter flyttas alla upp till avancerade passet.

Sport Ju-Jutsu
Vuxengruppen i SJJ flyttas då också tillbaka till sin tidigare plats på tisdagar och torsdagar mellan 18:30 – 20:00. Där är både fortsättare och nybörjare välkomna.

Öppen matta
Vi har under ganska lång tid haft inofficiell öppen matta på fredagar, men nu lägger vi upp det på schemat! Klockan 17:00 – 18:00 är dojon öppen för fri träning. Oftast värmer vi upp lite och sedan startas rondklockan. Både SJJ och BJJ-utövare är välkomna.


Barn & Ungdomar

Barn och ungdomar kommer att vara kvar på söndagar, men vi kommer att tidigarelägga träningen.

Stor&Liten-gruppen tränar klockan 10:00 – 11:00. Här tränar barn som är 4-6 år tillsammans med en vuxen. Läs mer om Stor&Liten.

Gruppen för 7-10 år och gruppen för 11-14 år kommer att slås ihop denna termin. Då vi inte haft så många deltagare i 11-14 gör vi denna sammanslagning och delar upp gruppen vid behov under träningspasset. Detta kommer frigöra personal för oss som kommer kunna ägna sig åt vårt lokal-problem.

En annan förändring för barn & ungdomar är att vi kommer börja inkludera träning i Brasiliansk Jiu-Jitsu under denna termin. En sport som blivit väldigt populär hos både vuxna och barn världen över. Vi har störst möjlighet att erbjuda bra träning inom detta den kommande tiden och vi tror att detta kommer bli kanon!


Nya medlemmar

Ni som är nya på klubben skall ta del av nybörjarinformationen samt anmäla er via de formulär som finns där. Där finns även information om utrustning som behövs. Missa inte att vi har egna dräkter till försäljning!

Medlemsavgiften skall betalas in direkt vid terminstart för alla fortsättningsgrupper. Nybörjare kan provträna ett par gånger innan medlemsavgiften betalas.
Missa inte att vi har familjerabatt! Varje ytterligare medlem från samma hushåll har 100:- rabatt på sin avgift.

Så här i terminstart vill vi passa på att påminna er om vikten av hygien när vi tränar tillsammans. Läs på om våra regler för hygien.

Välkomna!

This entry was posted in Information. Bookmark the permalink.

Comments are closed.