Nordic Cups 2019

I helgen var det Nordic Ju-Jutsu Cup på lördagen och Nordic BJJ Open på söndagen. Klubben hade 11 fighters + coach och support på plats, riktigt kul!
På lördagen tävlade David Agius, Robin Eriksson och Andreas Jansson. På plats var även coach Thom. De tävlade i både Ne Waza och Fighting. När dagen var slut hade David fått med sig ett brons i Fighting och Robin ett silver i Fighting och guld i Ne Waza. För Andreas blev det tyvärr en tråkig dag då han skadade knät i första matchen, när han försökte parera ett kast. Nu hoppas vi på snabb återhämtning där!

På söndagen tävlade John Malm, Johan Grawem, Anders Nordh, Niklas Larsson, Marcus Porath, Johan Björnell, Farbod Chehrehvani och Johan Hjälte, med coach Jonas. Det blev matcher löpande under hela dagen och en hel hög med medaljer med hem till klubben. Det blev guld till Niklas, Johan H, Johan B och Marcus, silver till Anders och en bronspeng till Johan G.

Bra kämpat alla!

This entry was posted in Tävlingsresultat. Bookmark the permalink.

Comments are closed.