Avslutning och gradering HT2019

Idag hade vi avslutning för våra barngrupper. Stor & Liten-gänget visade upp vad de tränat under terminen, för en stor publik av nära och kära. Efter att fikat var uppätet kunde våra minsta ta emot nya diplom och streck på sina bälten. Några har tagit sina första steg in i ju-jutsu-världen, medan några har varit med oss i flera år nu, och knappt får plats med fler streck på sina bälten.

Foto 2019-12-15 11 01 42

För de lite större barnen var det en lite extra speciell tillställning. Det var nämligen dags att gradera vår första kull av BJJ-barn. Denna grupp tog steget till att börja träna brasiliansk jiu-jitsu när denna termin startade. De fick nya bälten baserat på vad de har kunnat sedan tidigare års träning av sport ju-jutsu, samt vad de lärt sig under denna termin.
Foto 2019-12-15 12 32 13
Tack alla för en jättekul termin, ni har kämpat på jättebra. Hoppas ni har haft lika kul som vi har haft. Vi ses efter jul igen!

This entry was posted in Gradering. Bookmark the permalink.

Comments are closed.