Terminstart VT2020

Välkomna till vårterminen 2020!

Vi startar vecka 3 för alla grupper.

Schema finns nu publicerat på http://gavlejutsu.net/schema/


Som ni minns från förra terminen så står klubben inför en stor utmaning, då vi blivit uppsagda från vårt hyreskontrakt på Kamp och Kraftsporthuset, där vi haft vår hemvist sedan 1992. Vi har jobbat hårt senaste terminen med att hitta en ersättningslokal, men är inte riktigt i hamn än. Dock kommer vi få vara kvar fram till sommaren i nuvarande lokal, så träningen fortsätter som föregående termin.

Vuxna

Brasiliansk Jiu-Jitsu
Vuxenträning i BJJ fortsätter på måndagar och onsdagar på samma tider som förut.

18:30 – 19:30 Basic
19:30 – 21:00 Avancerat

Tanken är att vi tar in nybörjare på Basic-passen. Där tränar vi mer grundtekniker samt har lugnare sparring. Detta pass är även lämpligt om man är t.ex. återvändare och inte tränat på ett tag. Men alla är välkomna att köra detta pass. Vill man passa på att träna dubbla pass är det bara att köra!
En bit in i terminen är de nya välkomna på det avancerade passet. Basic-passet kommer att finnas i ett par månader, därefter flyttas alla upp till avancerade passet.

Sport Ju-Jutsu
Vuxengruppen i SJJ fortsätter också på tisdagar och torsdagar mellan 18:30 – 20:00. Där är både fortsättare och nybörjare välkomna.

Öppen matta
På fredagar klockan 17:00 – 18:00 är dojon öppen för fri träning. Oftast värmer vi upp lite och sedan startas rondklockan. Både SJJ och BJJ-utövare är välkomna.


Barn & Ungdomar

Barn och ungdomar kommer att vara kvar på söndagar med samma tider.

Stor&Liten-gruppen tränar klockan 10:00 – 11:00. Här tränar barn som är 4-6 år tillsammans med en vuxen. Läs mer om Stor&Liten.

Gruppen för 7-10 år och gruppen för 11-14 år kommer fortsatt att vara ihopslagna denna termin. Då vi inte haft så många deltagare i 11-14 gör vi denna sammanslagning och delar upp gruppen vid behov under träningspasset. Förra terminen erbjöd vi de lite äldre ungdomarna (13-14 år) att gå upp i vuxengrupperna för att få lite mer seriös träning och mindre lek, och detta fortsätter vi med åtminstone denna termin.


Nya medlemmar

Ni som är nya på klubben skall ta del av nybörjarinformationen samt anmäla er via de formulär som finns där. Där finns även information om utrustning som behövs. Missa inte att vi har egna dräkter till försäljning! Denna termin har vi även våra egna barndräkter!

Medlemsavgiften skall betalas in direkt vid terminstart för alla fortsättningsgrupper. Nybörjare kan provträna ett par gånger innan medlemsavgiften betalas.
Missa inte att vi har familjerabatt! Varje ytterligare medlem från samma hushåll har 100:- rabatt på sin avgift.

Så här i terminstart vill vi passa på att påminna er om vikten av hygien när vi tränar tillsammans. Läs på om våra regler för hygien.

Välkomna!

This entry was posted in Information. Bookmark the permalink.

Comments are closed.