Terminstart HT2020

Välkomna till höstterminen 2020!

Vi har en hel del nyheter att presentera inför denna termin. Vi startar vecka 35 för samtliga grupper.

Lokalen
Som ni vetat om ett tag nu så har vårt kontrakt på Kamp & Kraftsporthuset sagts upp, och vi har arbetat hårt med att hitta en ersättningslokal. Ni har redan kunnat se små glimtar av den nya lokalen på vår Facebook och Instagram. Resultatet av vårt arbete innebär att vi nu öppnar vår nya lokal Gefle Fight Center ovanpå Svenska Bil&Däck AB på Skolgången 10 (bakom Willys och Max).

Gefle Fight Center är ett samarbete mellan Gävle Ju-Jutsu och Gefle Fight Camp (Thaiboxning/Muay Thai). Medlemskap hos oss kommer innebära att man får träna alla våra sporter och pass, hur mycket man vill!

Hemsida
Vi kommer framöver att avveckla denna hemsida och hänvisa er till svenskalag.se/geflefightcenter

Där kommer alla grupper ha sina egna sidor och nyheter. Svenskalag kommer dessutom vara vår nya plattform för medlemsregister, närvaroregistrering och fakturering. Gå in redan nu och anmäl dig till de grupper du önskar vara med i här svenskalag.se/geflefightcenter/formular/bli-medlem/3167

Måste man anmäla sig om man redan tränar hos er? Ja vi gör en flytt till det här nya medlemssystemet och passar då på att rensa bort allt gammalt data. Gör en anmälan till alla grupper du vill träna i.

Vi kommer med detta system ha lättare att nå ut till er med relevant information. Bl.a. kommer det komma ut kallelser till träningar nån dag innan. Det finns en smidig app att ladda ner.  Där kan man svara på kallelser, läsa nyheter m.m. Ladda ner den här svenskalag.se/appen

Grupper
Våra grupper kommer fortsätta se ut ungefär som förut. För BJJ Kidz kommer vi erbjuda ett pass till i veckan på onsdagar. På måndagar lägger vi till ett BJJ-pass för endast tjejer. Fredagspasset förlängs med en timme.

Utöver detta har vi massor med pass i Thaiboxning, prova gärna denna sport också!

Schema
Finns publicerat nu på svenskalag.se/geflefightcenter/sida/71103/schema

Medlemsavgift
Flytten till ny lokal innebär tyvärr att vi behöver höja avgiften en del, men vi kompenserar detta genom att erbjuda mycket mer träning. Det nya priset för vuxna är 1500:- / termin och för barn 700:- / termin.

COVID-19
Som ni vet har ju vår verksamhet drabbats hårt av Corona-virusets framfart. De riktlinjer som kommit från Budo & Kampsportsförbundet ger oss ändå möjlighet att öppna upp träningen i höst. Men det finns riktlinjer som är viktiga att följa. Läs mer på svenskalag.se/geflefightcenter/sida/71160/covid-19

Utrustning
Självklart har vi tagit hem våra fina dräkter med klubblogga så att de finns att köpa till terminstarten.

This entry was posted in Information. Bookmark the permalink.

Comments are closed.